Of Kaymakamı'ndan bilgisayar

Of Kaymakamlığınca hayırseverlerin katkısı alınarak, başta yetim ve öksüzler olmak üzere ihtiyaç sahibi yüz öğrenciye bilgisayar dağıtıldı. Yüzüncü bilgisayar Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim ve öğretimini gören Ramazan Deniz'e (11) verildi. Bilgisayarın

Of Kaymakamlığınca hayırseverlerin katkısı alınarak, başta yetim ve öksüzler olmak üzere ihtiyaç sahibi yüz öğrenciye bilgisayar dağıtıldı.


Yüzüncü bilgisayar Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim ve öğretimini gören Ramazan Deniz'e (11) verildi.

Bilgisayarını Of Kaymakamı Tuncay Sonel'den alan Ramazan'ın sevinci görülmeye değerdi. Kaymakam Sonel'in boynuna sarılarak kendisine teşekkür eden Ramazan, “Çok istediğim bilgisayarı bana aldığı için Kaymakam amcama çok teşekkür ediyorum. Kendisini çok seviyorum” dedi.


Kaymakam Sonel ise yaptığı açıklamada “Çocuklar bizim geleceğimiz, onlara ne yapsak azdır.

Buradan bizlere her türlü katkıyı veren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyor ve bol kazançlar diliyorum. İnşallah bu çocuklarımızı geleceğin Türkiye'sinde en güzel yerlere görürüz” diyerek duygularını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri