Ordu'da 2 kişi ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki Güngör Otopark'ta meydana gelen olayda, otopark sahibi Mehmet Güngör (58) ile müşterisi olduğu öğrenilen Şükran Büyükdağ (32), otopark içerisinde bulunan apartmanın alt katındaki

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki Güngör Otopark'ta meydana gelen olayda, otopark sahibi Mehmet Güngör (58) ile müşterisi olduğu öğrenilen Şükran Büyükdağ (32), otopark içerisinde bulunan apartmanın alt katındaki küçük bir odada ölü olarak bulundu.

Şahısların cesetleri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından dışarıya çıkartıldı ve daha sonra Fatsa Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Polis, şahısların karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybetmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruyor.

Mehmet Güngör ve Şükran Büyükdağ'ın kesin ölüm sebebinin Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi sonucu belli olacağı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri