Ordu'da 45 suç kaydı bulunan şahıs yakalandı!

Ordu’da hakkında toplamda 45 suç kaydı olan şahıs, polis ekipleri tarafından yurt dışına kaçamadan yakalandı.

Ordu’da hakkında 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve toplamda 45 suç kaydı olan şahıs, polis ekipleri tarafından yurt dışına kaçamadan yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarına devam ediyor. Ekipler, Ordu Ağır Ceza Mahkemesince ‘yağma’ suçundan dolayı 9 yıl hapis cezasına çarptırılan ve toplamda 45 suç kaydı bulunan 34 yaşındaki S.S.’nin yurtdışına kaçacağı bilgisine ulaştı.

Şahsın yurtdışına kaçmasını önlemek amacıyla adli makamlarla koordinasyon sağlandı. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından şahıs hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve aynı gün saat 21.52'de UYAP sistemine kaydedildi.

Ekipler tarafından düzenlenen operasyon sonucunda, S.S. elinde bavul ve kafasına şapka takmış halde yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Şahıs, yakalanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri