Ordu'da Astsubaya çarpıp şehit eden sürücünün tehlikeli sürüşü sosyal medyanın gündeminde!

Ordu Gülyalı'da Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına neden olan sürücünün sosyal medyada tehlikeli sürüş videoları ortaya çıktı.

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde, ‘Dur’ ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına neden olmuştu. Olayın ardından sürücü Adem T.'nin sosyal medyada paylaştığı tehlikeli sürüş videoları gündeme geldi.

10.30 civarında, Turnasuyu Mahallesi'ndeki Jandarma Trafik Kontrol noktasında görevli olan Çavuş Çangır, motosikletli Adem T.'ye durması için sinyal verdi. Ancak Adem T. durmayarak motosikletini kontrol edemedi ve Çangır’a çarptı.

Yaralanan jandarma Mehmet Fatih Çangır, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Adem T. ise hastanede tedavi altına alındı.

Tedavi sürecinin ardından Adem T., gözaltına alındı. İncelemelerde, sosyal medyada paylaştığı tehlikeli sürüş videoları ortaya çıktı.

Bu videolar arasında, tek teker üzerinde motosiklet süren Adem T.'nin bir elinde telefonla akrobatik hareketler yaptığı anlar yer aldı. Videolarından birinde ise "Ekipman önemli arkadaşlar, siz giyin" notunu düştüğü görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri