Ordu'da evler sular altında

Ordu'da dün gece başlayan ve sabaha kadar aralıksız devam yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Sabaha karşı şiddetini artıran yağışlar nedeniyle ırmak ve derelerde su seviyeleri yükseldi. Bazı derelerden taşan sular nedeniyle birçok evin bodrum katı ve tarım

Ordu'da dün gece başlayan ve sabaha kadar aralıksız devam yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Sabaha karşı şiddetini artıran yağışlar nedeniyle ırmak ve derelerde su seviyeleri yükseldi. Bazı derelerden taşan sular nedeniyle birçok evin bodrum katı ve tarım alanları sular altında kaldı.

Derelerden taşan sulardan hayvanların bulunduğu ahırlar ve yemleri de nasibini aldı. Ordu merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde evini su basan bazı vatandaşlar daha fazla suyun içeri girmemesi için kum torbalarıyla kapılara set çekti.

 

Daha fazla suyun içeri girmemesi için kapılarını kapatmak zorunda kalan vatandaşlar pencere camlarından evlerine girmeye çalıştı. Evine ve bahçesine su basan Selahattin Kınataş, saatlerce evlerine ve bahçelerine basan suları tahliye etmekle uğraştıklarını, ancak başaramadıklarını söyledi.

Ahırdaki hayvanlarını yükselen sulardan kurtararak komşularının ahırına götüren Can Aydın da ikinci bir yağış olayında hayati tehlikelerinin bulunduğunu ve yetkililerin kendilerine yardım etmesini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri