''Panik yok...Özak Güvencemiz''

 Bir taşla iki kuş vurmaya özen gösterdiklerini belirten Özgür “Bizi, 2011'i ve Trabzon'u çok iyi bilen tanıyan bir spor bakanıyla 2011 için paniğe gerek yok” dedi..  Trabzon İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı toplantıları devam ediyor.


 Bir taşla iki kuş vurmaya özen gösterdiklerini belirten Özgür “Bizi, 2011'i ve Trabzon'u çok iyi bilen tanıyan bir spor bakanıyla 2011 için paniğe gerek yok” dedi..

Trabzon İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı toplantıları devam ediyor.

Meclisin dünkü toplantısında 2011 masayla yattı. İl Genel Meclisi'nin ciddi bir bütçe ayırdığı 2011 in tesisleşmesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler veren Şerif Özgür meclis üyelerinin 2011 ile ilgili olarak tereddütlü bazı yaklaşımlar var şeklindeki sorularını ise “Panik yok. Bu işi iyi bilen bir genel müdürlük kadrosu üstelik de Trabzon'u bilen Trabzon aşığı spor bakamımız var” dedi.

2011 ile ilgili olarak bir dizi toplantı ve çalışmaların devam ettiğini belirten Şerif Özgür, İl Genel Meclisi'nin 2011 ve diğer spor tesisleri ile ilgili bütçe imkânlarını sonuna kadar kullanmasını da Trabzon'un gücü olarak nitelendirdi. Meclis başkanı Haydar Revi 2011 ile ilgili olarak meclisin elinden gelen her özveriyi göstereceğini belirtirken 2011'in bütün sportif kültürel etkinliklerine kırsal alandan katılımın sağlanması için de kendilerine göre çeşitli yöntemler geliştireceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri