Rize'de dikkat çeken kazalar

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Güneysu ilçesi Selamet köyünde aracı çamura saplanan A.K. isimli şahısa yardım eden Y.B. isimli şahıs aracın kayması neticesinde aracın altında kalarak sol bacak ve başından ağır bir şekilde yaralandı. Çayeli ilçesi Gürpına


Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Güneysu ilçesi Selamet köyünde aracı çamura saplanan A.K. isimli şahısa yardım eden Y.B. isimli şahıs aracın kayması neticesinde aracın altında kalarak sol bacak ve başından ağır bir şekilde yaralandı.

 Çayeli ilçesi Gürpınar Köyü’nde ise A.İ isimli şahıs bahçesindeki ağaçtan armut toplarken dengesini kaybederek düştü. Yaralanan A.İ Çayeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 Çaykent Beldesi’nde bir HES firmasına ait tünel inşaatında çalışan Y.Y isimli şahsın başına tavandan kopan 2 kg ağırlığında taş düştü. Y.Y. başından ağır bir şekilde yaralandı.
 

İkizdere İlçesi Sivrikaya Köyü’nde ise hava soğuyunca evlerindeki sobayı benzinle tutuşturmak isteyen M.S ve K.Y. patlamaya neden oldular. M.S ve K.Y’nin el, yüz ve ayaklarında ciddi yanıklar oluştu. İki kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
İyidere İlçesi Büyükçiftlik Köyünde O.T. isimli şahıs kendisine ait marangoz atölyesinde çalıştığı sırada her iki elinin parmaklarını hızar makinesine kaptırdı.
 

Gölgeli Köyü’nde Z.K. evinin önünde ağaç motoru ile odun keserken oğlu N.K ayağının kayıp ağaç motorunun üzerine düştü. N.K ayağından ağır şekilde yaralandı. N.K’nin tedavisi Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde sürüyor.
 

Çayeli İlçesi Demirhisan Köyü’nde ise R.O. isimli şahıs patika yoldan yaya olarak evine gittiği sırada ayağının kayması sonucu 3 metrelik yamaçtan düştü. R.O. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri