Rize'de kar maskeli gaspçı

Rize'de kar maskeli bir gaspçı, kasatura ile zor kullanarak bir kadının cüzdanını çaldı. Edinilen bilgiye göre, Tophane Mahallesi 1. Çıkmaz Sokak'ta meydana gelen olayda evine gitmekte olan F.E. (44) isimli kadının yolunu kar maskeli birisi kesti.Kar mask

Rize'de kar maskeli bir gaspçı, kasatura ile zor kullanarak bir kadının cüzdanını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Tophane Mahallesi 1. Çıkmaz Sokak'ta meydana gelen olayda evine gitmekte olan F.E. (44) isimli kadının yolunu kar maskeli birisi kesti.

Kar maskeli kişi cebinden çıkarttığı kasatura ile F.E.'yi tehdit ederek cüzdanını istedi. Kasatura zoru ile F.E.'nin cüzdanını gasp eden kişi kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Gasp edilen cüzdanda bankadan yeni çekilmiş 500 TL ve kredi kartları bulunduğu belirtildi.

F.E.'nin polise verdiği ifadesinde, cüzdanını gasp eden kişinin kaçarken maskesini çıkarttığını belirterek verdiği eşkal doğrultusunda 1 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişi çıkartıldığı mahkeme tarafından delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri