Rize’ye yeni uçuş rotası! “Trabzon’a veriyorlar bize vermiyorlar” taktiği işe yarıyor

Alınmak istenen her hizmette Trabzon’u dillerine dolayan Rize lobisi hedefine ulaşıyor.

Rize-Artvin havalimanı yapıldığı günden itibaren Trabzon ile tek taraflı lobi savaşına giren komşu ilden bir kısım yönetici, en son olarak “Trabzon Havalimanı'nın yolcu sayısı, Rize-Artvin ve Ordu-Giresun Havalimanlarının ihtiyacı olan seferler verilmeyerek bu illerden gelen yolcularla şişiriliyor ve Trabzon'a denize dolgu yeni bir havalimanı yapma projesi hayata geçirilmeye çalışılıyor.” İfadelerini kullanacak kadar akıl ve mantık dışına çıkmıştı. Rize’ye yapılan yeni havalimanını çalıştırabilmek için Trabzon’a yeni havalimanı yapılmasına karşı olacak kadar yarışa girenler amaçlarına ulaşıyor.

Bu kapsamda Rize’ye yeni bir uçak sefer daha başlatılacağı belirtildi.

SunExpress Havayolları’ndan yapılan açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı-Antalya uçuşlarının 8 Kasım’da başlayacağı bildirildi. Yapılan açıklamada, biletlerin 10 gün içinde satışa sunulacağı belirtilirken, ilk uçuşun Antalya’dan Rize’ye yapılacağı ifade edildi. Uçuşların, kış sezonu boyunca haftada iki kez gerçekleştirileceği kaydedildi.

SunExpress’ten yapılan açıklamaya göre iki il arasında başlayacak olan uçuşların biletleri 10 gün içinde satışa çıkacak. İlk uçuşun Antalya’dan Rize’ye yapılacağı belirtilirken, aynı gün Rize’den Antalya’ya uçuş gerçekleştirileceği, uçuşların kış sezonu boyunca haftada iki kez olarak planlandığı kaydedildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölgesel Haberleri