Şadan Eren'in Fatsa ziyaretleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Fatsa'ya gelerek yeni seçilen Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yönetimine "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Fatsa Belediyesi A

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Fatsa'ya gelerek yeni seçilen Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yönetimine "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Fatsa Belediyesi Atatürk Parkı Cafe Restoran'da düzenlenen kahvaltıya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, her iki oda yönetimiyle de istişarede bulundu. Fatsa Ticaret ve Sanayi Başkanı Tayfun Karataş, Şadan Eren'in ziyaretinden üst seviyede memnunluk duyduklarını ifade ederek, "Gerek bölgemize gerekse Fatsa'mıza güzel hizmetler alabilmek adına Şadan ağabeyimizle zaman zaman istişareler yapacağız" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ise Ticaret ve Sanayi Odalarının yaptığı işlerin hep fahri işler olduğunu vurgulayarak, "Bizim işler insanlara olan sevgiden yapılan işlerdir. Bu işler keçi boynuzu yemeye benzer. Ağacı yersiniz ağzına çok az bir bal gelir o da insanlara yaptığınız iyiliğin hazzıdır. TOBB olarak Fatsa için gücümüz nispetinde her şeyi yapmaya hazırız. Bu Rıfat Hisarcıkoğlu başkanımızın sözüdür" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri