Samsun İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz esnafı ziyaret etti

Samsun İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Pazar Mahallesi esnafını ziyaret etti.

İlkadım'ın ticari hayatına yön veren Pazar Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Ticaret hacmi yüksek cadde ve sokaklarımızda, esnafımızın konforuna özen gösteriyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Pazar Mahallesi Şehit Nuri Urun Sokak esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, esnafların talep ve şikayetlerini de dinledi.

Pazar Mahallesi'nin ticari hacmini bildiklerini, vatandaşların daha konforlu alışveriş yapabilmeleri için sokaklarda çalışmalar yapacaklarını söyleyen İhsan Kurnaz, "Pazar Mahallemizde yol ve kaldırım çalışması yapmak için hazırlıklarımız devam ediyor" diye konuştu.

“SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ”

İlkadım esnafının yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Kurnaz, "Seçim kampanyamızda verdiğimiz, 'her an esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir ve beraber olacağımız' sözünü yerine getirmeye devam ediyoruz.

Halkımızdan aldığımız destek ve güçle, İlkadım'ı her alanda güçlendireceğiz. İlçemizi her alanda en iyi noktaya getirebilmek için gayret ediyoruz. Ticaret hacmi yüksek cadde ve sokaklarımızda, esnafımızın ticari konforuna özen gösteriyoruz.

Bunun için, ticari hacmi yüksek Pazar Mahallesi'nde önemli çalışmalar yapmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Daha güçlü, konforlu ve yaşanabilir İlkadım için tüm gücümüzle sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri