Samsun'da PKK operasyonu

Samsun Emniyet Müdürlüğü, nevruz kutlamaları öncesi terör örgütü PKK üyelerine ve sempatizanlarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, içlerinde bölücü terör örgütünün sözde Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi'nin Kara

Samsun Emniyet Müdürlüğü, nevruz kutlamaları öncesi terör örgütü PKK üyelerine ve sempatizanlarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, içlerinde bölücü terör örgütünün sözde Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi'nin Karadeniz sorumlusu A.E.'nin de olduğu bildirildi.

Türkiye genelinde Emniyet güçleri, nevruz öncesi özellikle üniversite olan kentlerde, PKK terör örgütü ve sözde gençlik yapılanması olan Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Samsun'da da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 3 ayrı eve eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken içlerinde bölücü terör örgütünün sözde Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi'nin Karadeniz Bölge Sorumlusu A.E.'nin de yakalandığı bildirildi. Operasyonda çok sayıda örgüte ait döküman elde edildi. A.E.'nin Karadeniz'deki illeri dolaşarak, gençlerin örgüte katılması için ev toplantıları düzenlediği belirtildi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri