Samsun'da Tır Faciası

Samsun'da harekat halindeki bir TIR'ın yerinden çıkan lastiği, yol kenarında yürümekte olan yaşlı adama çarparak ölümüne sebep oldu.Edinilen bilgiye göre olay; Samsun-Ordu karayolu 23. kilometresi Çınarlık mevkiinde akşam saat 20.30 sıralarında meydana ge

Samsun'da harekat halindeki bir TIR'ın yerinden çıkan lastiği, yol kenarında yürümekte olan yaşlı adama çarparak ölümüne sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre olay; Samsun-Ordu karayolu 23. kilometresi Çınarlık mevkiinde akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Mustafa Ç. yönetimindeki 52 K 6070 çekici ve 52 K 5638 dorse plakalı TIR, Samsun'dan Ordu istikametine seyrederken, dorsenin arka sağ lastiği yerinden fırladı.

Fırlayan lastik yolun sağındaki bankette yürümekte olan Ali Yılmaz'a (74), çarptı. Kazada, ağır yaralanan Ali Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri