Sinan Yılmaz Trabzon'u coşturdu

Zağnos Vadisi'ndeki etkinlikler kapsamında düzenlenen Sinan Yılmaz konseri büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel eserleri söyleyen yöremiz sanatçılarından Sinan Yılmaz, söylediği türkülerin yanı sıra kolbastı oynayarak da tribünleri coşturdu. Konseri Beledi

Zağnos Vadisi'ndeki etkinlikler kapsamında düzenlenen Sinan Yılmaz konseri büyük ilgi gördü.

Birbirinden güzel eserleri söyleyen yöremiz sanatçılarından Sinan Yılmaz, söylediği türkülerin yanı sıra kolbastı oynayarak da tribünleri coşturdu.

Konseri Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ile Osman Necip Sevinç ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. Konser sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, sanatçı Sinan Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.

Turan, yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, etkinliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Öte yandan Zağnos Vadisi'nde Cumartesi akşamı Saat 21.00'de Zeynep Başkan konser verecek. Konseri vatandaşlar ücretsiz izleyebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri