Suat Gürkök: Karadeniz Kazandı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) 18.Genel Kurulu' sonuçlandı..Başaran Ulusoy ve ekibinin açık farkla seçildiği olağan Genel Kurul sonrası, Türkiye Seyahat Acenteleri Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök'ün değerlendirmelerini a

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) 18.Genel Kurulu' sonuçlandı..

Başaran Ulusoy ve ekibinin açık farkla seçildiği olağan Genel Kurul sonrası, Türkiye Seyahat Acenteleri Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök'ün değerlendirmelerini aldık.

Gürkök, 18. Olağan Genel Kurul'da Başaran Ulusoy ve yönetiminin tekrar göreve gelmesini istikrarın devamı ve yarım kalan projelerin tamamlanması açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Suat Gürkök ,Turizmin Karadeniz'in gelecekteki en büyük sektörü olacağını söyleyerek, Başaran Ulusoy'un Trabzon'a yaptığı son ziyaretinde söylediği “Karadeniz'e borcum var, bu borcumu faizi ile ödeyeceğim, Bölgeye sahip çıkacağım, gelecek ile ilgili projelerim var, bunları yapmaya ve bitirmeye hazırım” ifadelerinin altını çizerek, “Başaran Ulusoy'un seçilmesi Türk Turizmi ve özellikle bölge için bir kazançtır” dedi.

Gürkök yaptığı değerlendirmede şunları söyledi “Başaran beyin yeniden TURSAB Başkanlığına seçilmesi bölge için bir kazançtır.Bölgede başlanılıp bitirilmesi gereken ve yani başlanılacak projeler için bir istikrardır, Bölgenin ve Acentelerin sorunlarını yakinen biliyor, bu sorunların giderilip rahat çalışma imkanının sağlanması için elinden geleni hatta fazlasını yapacağına eminim” dedi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği 18.Genel Kurulu Soncunda 972 oy ile başkanlığa seçilen Başaran Ulusoy'un yönetiminde şu isimler bulunuyor.

Günnur Özalp, Bülen Katkak, Talha Görgülü, Feyyaz Yalçın, Burak Tombul, Alper Maçkan, Nesrin Göçhan, Hikmet Selçuk.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri