TFF'de operasyon!

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında iş takibi, ihale yolsuzluğu yaptıkları ve rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişiden, aralarında eski milletvekilleri S.T. ve S.B. ile Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu eski Başkan Veki

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında iş takibi, ihale yolsuzluğu yaptıkları ve rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişiden, aralarında eski milletvekilleri S.T. ve S.B. ile Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu eski Başkan Vekili R.Ö'nün de bulunduğu 9'u tutuklandı.

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde Ankara Adalet Sarayı'na getirilen 17 kişi, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi.

 

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tamöz tarafından ifadeleri alınan zanlılardan 5'i serbest bırakılırken, 12'si tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Ankara Nöbetçi 5. Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkartılan zanlılardan, eski milletvekilleri Servet T. ve Süleyman B, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu eski Başkanı Vekili R.Ö, R.A.H, Ö.E, O.Ö, A.K, İ.Ç. ve A.T.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan 3'ü mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri