Trabzon ekibinde rafting kazası

Erzincan'da düzenlenen rafting şampiyonasında Fırat Nehri'nin kolu olan Karasu Nehri'nde 4 bot devrildi bir sporcuda yaralandı. Türkiye Rafting Şampiyonası Erzincan Kupası yarışmalarına bugün de devam edildi. Erzincan-Erzurum karayolunun 45. kilometresind

Erzincan'da düzenlenen rafting şampiyonasında Fırat Nehri'nin kolu olan Karasu Nehri'nde 4 bot devrildi bir sporcuda yaralandı.

Türkiye Rafting Şampiyonası Erzincan Kupası yarışmalarına bugün de devam edildi. Erzincan-Erzurum karayolunun 45. kilometresinden botlarına binen sporcular şampiyonanın ikinci gününde nehir inişi yarışı yaptı. 13 takımın yarıştığı şampiyonanın ikinci gününde zorlu etaplar test edildi. 85 sporcunun katıldığı nehir inişi yarışlarında 4 bot nehrin azgın sularına yenik düştü. Çok sayıda rafting ekipmanının da kaybolduğu yarışlarda 1 kişi suda metrelerce sürüklenirken kayaya çarparak yaralandı.


Erzincan'daki parkurda ilk kez yarışan Trabzon ekibinden Sinan Akgün kendi imkanları ile nehrin kıyısına çıktıktan sonra, arkadaşlarının sırtında 112 Acil Servis ambulansının yanına taşındı.
Burada genç sporcu, yapılan pansumanın ardından dinlenme ve ayağına yüklenmemesi tavsiyesi ile taburcu edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri