Trabzon Havalimanı'nda hırsızlık

İstanbul ve İzmir'den havayolu ile Trabzon'a gelen iki yolcu kişisel eşyalarının çalındığını belirterek şikayetçi oldular. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan uçakla Trabzon'a gelen Hasan Çevik (55), kalacağı misafirhaneye gidip bagajını açtığında dijital

İstanbul ve İzmir'den havayolu ile Trabzon'a gelen iki yolcu kişisel eşyalarının çalındığını belirterek şikayetçi oldular.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan uçakla Trabzon'a gelen Hasan Çevik (55), kalacağı misafirhaneye gidip bagajını açtığında dijital fotoğraf makinasının çalınmış olduğunu gördüğünü belirterek Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

İzmir'den uçakla Trabzon'a gelen Songül Karaboğa (29) ise çanta içerisinde bulunan 3 adet altın zincir kolye, 1 adet bilezik, 1 adet alyans yüzük ve 1 adet altın küpesinin çalınmış olduğunu belirterek Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Her iki hırsızlık olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri