Trabzon tarihi postere yansıdı

Trabzon Belediyesi, Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yapıldığı kitapçık ile 11 ayrı fotoğraftan oluşan poster hazırlayarak turizmin hizmetine sundu.Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan Trabzon'un tarihi ve

Trabzon Belediyesi, Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yapıldığı kitapçık ile 11 ayrı fotoğraftan oluşan poster hazırlayarak turizmin hizmetine sundu.


Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yapıldığı "Fotoğraflarla Trabzon" adlı kitapçıktan ilk etapta 1000 adet bastıran belediye ayrıca, Uzungöl, Zağnos Vadisi, Kanuni Parkı, Atatürk Köşkü, Sahil, deniz, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi'nin yanı sıra yöresel tarım ve deniz ürünleri ile Osmanlı Tuğrasından oluşan 11 ayrı fotoğraftan poster şeklinde 1000'er adet bastırarak turizmin hizmetine sundu.

Posterler ayrıca ilgili kamu kuruluşları, sanatsever, öğrenciler ile yerli ve yabancı turistlere veriliyor.


Öte yandan "Atatürk'ün Trabzon Nutku", "Gençliğe Hitabe", "İstiklal Marşı" ile Mahmut Goloğlu'nun "Selam Trabzon'uma" şiirinin yer aldığı afişlerden 1000'er adet bastıran belediye, bu afişleri resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri ve esnafa ücretsiz veriyor.

32 sayfa olarak hazırlanan "Fotoğraflarla Trabzon" kitapçığı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden ücretsiz temin edilebileceği belirtildi.


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kültür ve turizm kenti olan Trabzon'un tanıtımına katkı sağlamak için "Fotoğraflarla Trabzon" adlı bir kitapçık hazırladıklarını belirterek, "bu kitapçığı kentimize gelen yerli ve yabancı turistler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ücretsiz veriyoruz.

Ayrıca Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerinin yer aldığı 11 ayrı fotoğrafın yer aldığı posterlerden 1000'er adet bastırarak kentimizin tanıtımına katkı vermeyi amaçladık.

Kitapçık ve posterlerden almak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat ederek bu yayınları ücretsiz temin edebilirler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri