Trabzon'da 3 intihar girişimi

Edinilen bilgiye göre, merkez Ortahisar mahallesinde anne ve babasının ayrı yaşaması sonucu bunalıma giren 13 yaşındaki B.D. isimli kız çocuğu, evde bulunan ilaçlardan içmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Annesi tarafından hastaneye kaldırılan B.D.'nin

Edinilen bilgiye göre, merkez Ortahisar mahallesinde anne ve babasının ayrı yaşaması sonucu bunalıma giren 13 yaşındaki B.D. isimli kız çocuğu, evde bulunan ilaçlardan içmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Annesi tarafından hastaneye kaldırılan B.D.'nin sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.
Merkez Aydınlıkevler mahallesinde de 17 yaşındaki T.T. isimli genç kız girdiği bunalım sonucu evdeki ilaçlardan içmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan T.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Merkez 1 Nolu Erdoğdu mahallesinde ise derslerinin kötü gitmesi sonucu bunalıma giren 16 yaşındaki A.K. isimli lise öğrencisi genç kız, ilaç içmek suretiyle intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan A.K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan uzmanlar, son günlerde artan intihar vakalarıyla ilgili olarak anne ve babaları çocuklarının ruhsal durumundaki değişimlerle yakından ilgilenmesi ve gerekirse bir uzmana başvurması konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri