Trabzon'da araç devrildi:2 yaralı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İNŞAAT KANALI TEHLİKE SAÇTIAkçaabat ilçesi Çolaklı mahallesinde Mustafa Uzun yönetimindeki 61 KJ 629 plakalı kömür yüklü kamyonet sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi s

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İNŞAAT KANALI TEHLİKE SAÇTI

Akçaabat ilçesi Çolaklı mahallesinde Mustafa Uzun yönetimindeki 61 KJ 629 plakalı kömür yüklü kamyonet sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bir inşaat için açılan kanala devrildi. Kaza sonrası sürücü Mustafa Uzun ve araçta bulunan Osman Aydın, ters yatan araç içerisinden çıkarılmayı bekledi.

YARALILAR ARAÇTA SIKIŞTI

Araçta sıkışan yaralılar çevredeki vatandaşların gösterdiği çaba ile kamyonetin kasaya bakan cam bölmesi ispiral ile kesilerek çıkarılabildi.
Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Akçaabat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri