Trabzon'da çevre düzenleme!

Trabzon Belediyesi'ne bağlı ekiplerce, bir okul ve camide çevre düzenleme çalışması yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini belirterek, imkanlarımız ölçü

Trabzon Belediyesi'ne bağlı ekiplerce, bir okul ve camide çevre düzenleme çalışması yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini belirterek, imkanlarımız ölçüsünde talep edilen çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarını yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu ile Soğuksu Mahallesi'ndeki Yarımçakal Camisi çevresinde düzenlemeler yapıldığını ifade eden Aydın,''Mahalle ve köy camilerimizden gelen malzeme ve diğer taleplere de cevap vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Soğuksu Mahallesi Yarımçakal Cami'nin çevre düzenlemesini yaparak cami ye güzel bir görünüm kazandırdık'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri