Trabzon'da E-Belediyecilik

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında bulunan E-Belediyecilik'in ilk adımı olan online borç ödeme hayata geçirildi.Artık vatandaşlar Trabzon Belediyesi'ne ait başta su parası, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi,

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında bulunan E-Belediyecilik'in ilk adımı olan online borç ödeme hayata geçirildi.


Artık vatandaşlar Trabzon Belediyesi'ne ait başta su parası, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi başta olmak üzere toplam 25 kalemin ödemelerini, belediye tahsilât bürolarına gitmeden İnternet üzerinden www.trabzon.bel.tr adresine girerek kredi kartları ile yapabilecekler.

Vatandaşların kredi kartı bilgilerinin çalınmasına karşı tam güvenliğin sağlanması amacı ile “128 bit güvenlik sertifikası” ile korunan www.trabzon.bel.tr adresinde oluşturulan “ Online Borç Ödeme” bölümüne girilerek tüm ödemeler yapılabilecek.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “61 Proje kapsamında bulunan E- Belediyecilik'in en önemli adımlarından biri olan “Online Borç Ödeme”'yi, hayata geçirmiş bulunuyoruz.

Artık vatandaşlarımızın belediyemize ödeyecekleri borçları için tahsilat bürolarına kadar yorulmalarına gerek yok. İnternet üzerinden tam güvenli bir şekilde kredi kartları ile borçlarını ödeyebilirler.

Böylece bir sosyal belediyecilik örneği göstererek vatandaşımızın ayağına hizmet getirmiş de oluyoruz. 61 projemizin büyük bir bölümü hızla devam etmektedir.

Herkes 5 sene sonra çok değişmiş bir Trabzon görecek” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri