Trabzon'da İlginç Ölüm Hikayesi

Trabzon'da geçen pazar günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki minibüs sürücüsü Şenol Şimşek'in ölmeden birkaç ay önce canlı olarak mezara girip fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Şimşek dün Yomra ilçesinde kılınan cenaze namazın

Trabzon'da geçen pazar günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki minibüs sürücüsü Şenol Şimşek'in ölmeden birkaç ay önce canlı olarak mezara girip fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Şimşek dün Yomra ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından, daha önce canlı olarak içine girip fotoğraf çektirdiği mezarın yakınlarındaki başka bir mezara bu kez ebediyen girdi.

'HAYAT KISA' DİYORDU
Bu arada Şimşek'in bir süre önce arkadaşıyla birlikte bir internet sitesi kurduğu ve sitede mezarda çektirdiği fotoğraf ve kendi yazdığı şiirlere yer verdiği öğrenildi. Ancak kısa süre önce sitenin kapandığı ortaya çıktı. Talihsiz gencin bilgisayarında da kazadan birkaç gün önce yazdığı, hayatın kısa olduğunu vurgulayan yazılar bulundu.

Özge Gökal / Taka

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri