Trabzon'da üst geçit tartışması

TRABZON'UN sahil yolu geçiş güzergahında ortaya çıkan üst ve alt geçit ihtiyaçları ile ilgili olarak ilgili bakanlığın çalışmaları hayata geçtikçe, şehircilik yetki karmaşası sonunda vatandaşın beklentilerinin gecikmesine neden oluyor.Trabzon'un ihtiyaç d

TRABZON'UN sahil yolu geçiş güzergahında ortaya çıkan üst ve alt geçit ihtiyaçları ile ilgili olarak ilgili bakanlığın çalışmaları hayata geçtikçe, şehircilik yetki karmaşası sonunda vatandaşın beklentilerinin gecikmesine neden oluyor.

Trabzon'un ihtiyaç duyduğu mevkide üst geçit yapılması ile ilgili talimatın verilmesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü harekete geçti ve üst geçit için kolları sıvadı. İşte tam o arada bildik bir gelişme yaşandı. Belediye, üst geçit inşaatını mühürledi. Trabzon Belediyesi, "Biz de oraya üst geçit yapılsın istiyoruz ama projesi nasıl şehrin, imar yapısına uygun mu? Bunların hesaplanması lazım. Burası dağ başı, vurduk kazmayı yapıyoruz üst geçidi olur" diyerek kendini savundu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri