Trabzonspor taraftarı bakın neye sponsor oldu!

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği "Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali"nde yarışan 'Canpolat' boğasına sponsor oldu.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Artvin'de iki asırlık boğa güreşleri geleneğini yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde baş kategoride mücadele edecek olan "Canpolat" isimli boğaya sponsor oldu.

Artvin'de bu yıl 43'üncüsü düzenlenen "Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali" boğa güreşleriyle başladı. Artvin Belediyesi tarafından düzenlenen ve 200 yıllık geçmişe sahip boğa güreşleri kültürünü yaşatmayı amaçlayan festivalde, 1200 rakımlı Kafkasör Yaylası'ndaki arenada boğalar renkli görüntülere sahne oldu.

Ülkenin en etkin spor kulübü taraftar derneklerinden biri olan Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, bu kez futbol sahalarının dışında, boğa güreşi arenasında etkinliklerine devam ediyor. Dernek, Sadıkoğlu Boğa Üretim Çiftliği sahibi Yılmaz Köse’ye ait, 5 yaşında ve 800 kg ağırlığındaki 2023 yılı Kafkasör yıldızlar kategorisi ve Ardanuç merkez baş kategorisi şampiyonu "Canpolat" isimli boğanın sponsoru oldu.

Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, yaptığı açıklamada, Artvin’in boğa güreşleriyle özdeşleşmiş bir marka olduğunu vurguladı. Sarayoğlu, "Dernek olarak sadece spor alanında değil, sosyal, kültürel ve yardımlaşma alanlarında da çalışmalarımız var. Bugün de ilimizin marka değerlerinden biri olan Kafkasör boğa güreşlerine katkı sağlamak amacıyla 'Canpolat' isimli boğamıza sponsor olduk. Dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte Trabzonspor’umuzun şampiyonluk tişörtlerini giyerek pazar günü boğa güreşlerini izleyeceğiz. Bütün boğa sahiplerine başarılar diliyorum ve festivalimizin büyük bir coşku içinde geçmesini temenni ediyorum," dedi.

Şampiyon boğa "Canpolat", bu kez baş boğa kategorisinde "Kafkasör Boğa Güreşleri 2024" yılı şampiyonu olmak için mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri