Trabzon'u kahreden ölüm

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan ve Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Cihat Usta, Ordu'nun Ünye ilçesi Uzunkum mevkiinde denizde boğulan arkadaşlarını kurtarırken bir anda gelen dalgayla gözl

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan ve Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Cihat Usta, Ordu'nun Ünye ilçesi Uzunkum mevkiinde denizde boğulan arkadaşlarını kurtarırken bir anda gelen dalgayla gözlerden kayboldu.

Trabzonlu 19 yaşındaki üniversite öğrencisinin yaklaşık 1 saatlik arama sonucunda cesedine ulaşıldı. arkadaşları ile birlikte Uzunkum mevkisinde denize giren Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Cihat Usta, saat 16.00 sıralarında, 3 arkadaşı ile birlikte boğulma tehlikesi geçirdi. Diğer arkadaşlarına yardım eden Cihat, bir anda gelen dalgayla kayboldu.

Cihat için denizden botla, havadan da Sahil Güvenlik helikopteri ile arama çalışması başlatıldı. Aradan geçen 1 saatlik aramanın sonucunda, denizde kaybolduğu yerin doğusuna doğru yaklaşık 1 kilometre ileride bulunan ve sudan çıkarılan Cihan Usta, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayata döndüremedi.

19 yaşındaki Cihan Usta'nın cenazesi, Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Köyü'nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla Kale Köyü'ndeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cihat'ın hayatını kaybettiğini öğrenen üniversiteli arkadaşları internetteki facebook adlı paylaşım sitesinden arkadaşlarına taziye mesajları gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri