Trafik Lambaları Denetlendi

Özellikle okulların açılmasıyla bu bölgede büyük sıkıntılar yaşandığını bilincinde olduğunu belirten Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, "Öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Onların burnu kanasa bizim içimiz sızlar. Bizde öğrencilerimizin güvenliği için

Özellikle okulların açılmasıyla bu bölgede büyük sıkıntılar yaşandığını bilincinde olduğunu belirten Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, "Öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Onların burnu kanasa bizim içimiz sızlar. Bizde öğrencilerimizin güvenliği için Trabzon'da her okula bir polis görevlendirdik. Bunun yanı sıra okul çıkışlarında da özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelere trafik ekipleri koyarak öğrencilerimizsin trafik güvenliğini sağlayacağız. Öğrenciler için okul önlerine koyulan trafik lambalarına okulların açılmasıyla yeni bir düzenleme getirerek, yayalara yanan yeşil ışığın süresinde ayarlama yapacağız" ifadelerini kullandı.

Akkale Emniyet Müdür Yardımcısı Necati Ekici ile birlikte Trabzon'daki kritik noktalara giderek buradaki trafik ışıklarının zaman ayarlamalarını denetledi.

Karadeniz

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri