ALES Başvuruları Yarın Başlıyor

2007 Sonbahar Dönemi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (ALES) başvurular yarın başlıyor. Sınav, 18 Kasım'da yapılacak.2007 Sonbahar Dönemi ALES, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 18 Kasım 2007 tarihinde Adana, Af

2007 Sonbahar Dönemi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (ALES) başvurular yarın başlıyor. Sınav, 18 Kasım'da yapılacak.

2007 Sonbahar Dönemi ALES, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 18 Kasım 2007 tarihinde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Zonguldak illeri ile Lefkoşa'da yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri