KPSS günü yaptığı hata 2 yılına mal oldu! Olanları böyle anlattı

KPSS ortaöğretim sınavı için gittiği okulu karıştıran genç kız durumu gözyaşları içerisinde anlattı.

15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) günü bir genç kızın hayalleri suya düştü. Yanlış okula gittiğini fark eden genç, bu talihsiz durumu gözyaşları içinde paylaştığı bir video ile anlattı.

Sınav günü, heyecanla evinden çıkan genç kız, belirtilen okul adresine ulaşmak için yola koyuldu. Sırasına geçip oturduğu sırada yerin asıl sahibi geldi. Yanlış yerde olduğunu anlayan kız çabucak kendi okulunun yolunu tuttu. "Kapıda ve sınıfta kontrol edildiğimde kimse fark etmedi," diyen genç kız, sınava yetişmek için hemen oradan ayrıldığını söyledi. Fakat, ne yazık ki, geri döndüğünde içeri alınmadı.

Gözyaşları içinde, "2 yılım çöp oldu," diyen genç, tüm emeklerinin boşa gittiğini dile getirdi. Bu olay, sadece bireysel bir hüsran değil, aynı zamanda sınav sürecindeki kontrollerin daha dikkatli yapılması gerektiğini de gözler önüne seriyor. Genç kız, yaşadığı bu talihsiz deneyimin ardından diğer adaylara dikkatli olmaları ve sınav yerlerini kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri