Akaryakıta bir zam daha geliyor! Fiyatlar değişiyor! Trabzon'da güncel fiyatlar

Araç sahipleri indirim haberi beklerken, zamlar peşi sıra geldi. Benzine geçtiğimiz günlerde gelen 1 lira 20 kuruşluk zam sonrası motorinde fiyat değişiyor. Motorin grubunda 90 kuruşluk zam bekleniyor.

Petrol fiyatları dünü yüzde 2,3’lük düşüşle kapatmasının ardından yükseliş kaydetti. Ancak yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarındaki zammın önüne geçemedi.

Benzine geçtiğimiz günlerde yapılan zammın ardından bu gece yarısı motorin fiyatları için de artış bekleniyor. Peki 26 Eylül 2024 Perşembe benzin mazot fiyatı ile Trabzon, İstanbul, İzmir ve Ankara güncel akaryakıt fiyatları…

Motorine Yeni Zam Yolda!

Cuma günü itibarıyla motorin fiyatlarına 90 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Zam Sonrası Akaryakıt Fiyatları Ne Olacak?

Beklenen zamla birlikte motorin fiyatlarının Trabzon'da ortalama 43,87 TL, İstanbul'da 42,64 TL, Ankara'da 43,09 TL ve İzmir'de 43,60 TL seviyesine çıkması öngörülüyor.

Benzin Fiyatlarında Son Durum Nedir?

Geçtiğimiz günlerde benzine 1 lira 20 kuruş zam yapılmıştı. Bu artışla birlikte benzinin litre fiyatı Trabzon'da yaklaşık 43,81 TL, İstanbul'da 42,74 TL, Ankara'da 43,09 TL ve İzmir'de 43,53 TL seviyesine ulaştı.

Trabzon Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin: 43,81 TL
Motorin: 42,97 TL
LPG: 25,44 TL

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri