Takıl'es de indirim başladı

Trabzonluları yeni tatlarla buluşturduklarını belirten Özdemir, “Uzun süre Avrupa'da kaldım ve yemek sektörü ile ilgilendim. Orada edindiğim tecrübeleri şimdi Trabzonlularla paylaşıyorum. Kaşarlı döner, Trabzon'da bir ilk. Müşterilerimizden olumlu tepkile

Trabzonluları yeni tatlarla buluşturduklarını belirten Özdemir, “Uzun süre Avrupa'da kaldım ve yemek sektörü ile ilgilendim. Orada edindiğim tecrübeleri şimdi Trabzonlularla paylaşıyorum. Kaşarlı döner, Trabzon'da bir ilk. Müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Ayrıca pizza, hamburger ve makarnamız ile oldukça iddialıyız” dedi.

Amblem ve isim konusunda Trabzonspor'dan etkilendiklerini belirten Özdemir, “Farklı bir isim ile Trabzonluların karşısına çıkmak istedik. Gençlerin ilgisini çeken Takil'es ismini Trabzonspor amblemi ile bütünleştirdik.” diye konuştu. Öte yandan ekonomik kriz ortamında bütçeye uygun kampanyalar yapacaklarını da belirten Özdemir, kısa bir süreliğine Cuma gününden itibaren Özel Hatay dönerini 1,5 TL'den satışa sunacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri