Trabzon krize kafa tutuyor!

Krizin önüne geçmek amacıyla Trabzon tek yürek oldu. Krizi aşmak için “Kriz varsa çare de var” isimli sloganla Trabzonlular krize kafa tutmaya davet edildi.Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Tra

Krizin önüne geçmek amacıyla Trabzon tek yürek oldu. Krizi aşmak için “Kriz varsa çare de var” isimli sloganla Trabzonlular krize kafa tutmaya davet edildi.

Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Kriz Varsa Çarede Var' sloganı ile bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenlenip ardından Uzunsokak'a alışverişe çıktılar. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan Basın Toplantısında, krizin bütün dünya ile birlikte Türkiye ve Trabzon'u da derinden etkilediğini belirten Trabzon Valisi Nuri Okutan; “Global krizin yarattığı olumsuz etkilere karşı ekonomiyi canlı tutmak için, hükümetin geliştirdiği politikalara toplumun önde gelen sivil toplum kuruluşları da duyarlı davranarak girişimlerde bulunmaktadır. 'Eve kapanma pazara çık' mesajı ile tüketiciye, 'Gücüne inan' mesajı ile işverene, 'Kimse işini kaybetmesin' mesajı ile işçiye, 'Güven ve istikrar' mesajı ile işçiye ve 'Biri varsa hepsi var. Üretim, istihdam, tüketim' mesajı ile herkese çağrı yapılmaktadır. Bu kampanya için ise sloganımız 'Kriz varsa çarede var ” dedi. Kriz ne kadar kısa olursa o kadar az yara alacağımızı belirten Okutan; “Üreten Türkiye'nin dayanma gücünü artırmak için iç piyasayı canlandırmamız şarttır. Ne kadar tek vücut olursak ekonomik gücümüz ve hedefimize ulaşma şansımız o kadar artacaktır. Tüm Trabzon'u kampanyaya destek vermeye davet ediyor, ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

ÖYKÜ VE BERK'E DESTEK İSTENİLDİ

Uzunsokak'ta alışveriş yaparken Korolar Çarpışıyor yarışmasının Trabzon Temsilcileri Öykü-Berk'de bu kampanyaya destek vererek kendileri ve Trabzon'a bir okul kazandırmak içinde halktan destek istediler. Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon'un üst düzey yöneticileri daha sonra Uzunsokak'ta alışveriş yaptılar. Trabzon Valisi Nuri Okutan Öykü ve Berk'e Trabzon'da bir mağazadan mont ve t-shirt hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri