TTSO ile ortak hareket edilecek

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İl Genel Meclisi'nin bugünki toplantısına katıldı. TTSO'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Hacısalihoğlu demiryolu konusunda Trabzon'un bütün dinamiklerinin diri olması gerektiğini belirtti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İl Genel Meclisi'nin bugünki toplantısına katıldı.

TTSO'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Hacısalihoğlu demiryolu konusunda Trabzon'un bütün dinamiklerinin diri olması gerektiğini belirtti.

Hacısalihoğlu, Trabzon'un İran'a açılması gerektiğini de belirtirken özellikle Asya'ya giden yolun da böylelikle açılacağını sözlerine ekledi.

Trabzon İl Genel Meclisi'nin demiryolu konusundaki duyarlılığının kurumlar arası iş birliği açısından da önemli olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, ekonominin Trabzon özelindeki daralmasında geçiş sürecinin devlet yatırımları ile atlatılabileceğini de ifade etti.

Suat Hacısalihoğlu, İl Genel Meclisi'nin Trabzon özelindeki aktivitesini dikkatlice izlediklerini de ifade etti.

Meclis Başkanı Haydar Revi de demiryolu ile ilgili olarak meclisin her türlü platformda bu oluşuma ve talebe sıcak bakacağını ifade ederek “TTSO ile İl Genel Meclisi'nin şehrin menfaatlerinde ortak bir noktada durması zaten olması gereken bir şeydir” şeklinde konuştu..

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri