110 Kaçak Göçmen Yakalandı

Jandarma ve sınır devriye ekiplerince, merkez Bosnaköy ve Karakasım köyleri ile Meriç ve İpsala ilçelerinde yapılan kontrollerde, kaçak olarak yurtdışına gitmek isteyen Gürcistan, Filistin, Tunus, Irak, Moritanya, Somali, Afganistan ve İran uyruklu 110 ki


Jandarma ve sınır devriye ekiplerince, merkez Bosnaköy ve Karakasım köyleri ile Meriç ve İpsala ilçelerinde yapılan kontrollerde, kaçak olarak yurtdışına gitmek isteyen Gürcistan, Filistin, Tunus, Irak, Moritanya, Somali, Afganistan ve İran uyruklu 110 kişi ile bunlara kılavuzluk yapan bir Türk'ün yakalandığı bildirildi.

Türk vatandaşı hakkında soruşturma başlatılırken, yabancı uyruklular sınırdışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesi'ne gönderildi.

Bu arada Yunanistan'a kaçak yoldan giden M.Ö. ve K.İ. burada görevliler tarafından yakalandı. İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye iade edilen 2 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri