30 Ağustos resmi tatil mi? Kimlere tatil olacak? Nereler kapalı?

Yaklaşan 30 Ağustos Zafer bayramı öncesi resmi tatil olup olmadığı ve birçok konu araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, açıköğretim lisans ve önlisans programlarına yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı. Özellikle Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne (ATA AÖF) yerleşen adaylar, kayıt tarihleri hakkında bilgi edinmek amacıyla araştırmalarını hızlandırdı. Peki, açıköğretim üniversitelerine kayıtlar ne zaman yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim alacak adaylar, AÖF kayıt tarihlerini merak etmeye başladı. Anadolu Üniversitesi'ne yerleşenler ve Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıtlarının ne zaman yapılacağı, adaylar arasında sosyal medya ve forumlarda sıkça konuşuluyor.

İşte 2024-2025 AÖF kayıt tarihleri...

ATA AÖF KAYITLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF), 2024-2025 dönemi kayıt tarihlerini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre:

"YKS sonuçlarına göre Fakültemizde bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar, elektronik kayıt işlemlerini (E-devlet üzerinden) 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebilirler. E-devlet üzerinden kayıt yapamayan öğrenciler ise 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Online Kayıt Sistemi (OKS) üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayabilirler."

AÖF ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) için de kayıt tarihleri açıklandı. Akademik takvime göre, ÖSYS yeni kayıt tarihleri 19 Ağustos 2024 Pazartesi ile 23 Ağustos 2024 Cuma günleri arasında gerçekleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri