Ahmet Şanlı Kimdir?

Ahmet Şanlı Kimdir? İşte tüm detaylar...

Ahmet Şanlı, Türk avukat ve siyasetçi olarak tanınmaktadır. 2023 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından milletvekili adayı olarak gösterilmiş, ancak seçilememiştir. Şanlı, İstanbul'da faaliyet gösteren Şanlı Hukuk Bürosu'nun kurucusu ve ortağı olarak da önemli bir rol üstlenmektedir. İşte Ahmet Şanlı'nın hayatı, kariyeri ve faaliyetleri hakkında detaylar.

Ahmet Şanlı, Türkiye'de doğmuş ve büyümüştür. Hukuk eğitimi alarak avukatlık mesleğine adım atmıştır.

Ahmet Şanlı, 2009 yılında İstanbul'da Şanlı Hukuk Bürosu'nu kurmuştur. Bürosu, ticari hukuk, idari hukuk, yatırım hukuku, gayrimenkul hukuku ve dava takibi gibi çeşitli alanlarda müvekkillerine profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Şanlı Hukuk Bürosu, yerel ve uluslararası düzeyde mevzuata hakim avukatlarla çalışmakta ve Düsseldorf, Frankfurt, Ankara gibi şehirlerde çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak uluslararası hizmetler de sunmaktadır.

Ahmet Şanlı'nın hukuk bürosundaki vizyonu, müvekkillerinin haklarını korumak ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunmaktır. Büro, etik değerlere bağlı kalarak profesyonel bir şekilde çalışmayı ilke edinmektedir. Müvekkillerinin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş hizmetler sunarak hukuki süreçlerini yönlendirmektedir. Ayrıca, Şanlı Hukuk Bürosu, sadece hukuki danışmanlık hizmeti sunmakla kalmayıp, Türkiye'de ve dünyada hukukun üstünlüğünü sağlama amacını taşırken, toplumsal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.

Ahmet Şanlı, 2023 yılında AK Parti tarafından milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Seçimlerde başarılı olamasa da siyasi arenada aktif bir rol oynamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri