Alp Kavasoğlu kimdir? Kaç yaşındaydı? Öldü mü, neden öldü? Evli miydi, sevgilisi kim?

Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu yaşamını yitirdi.

Bu zamana kadar yerli ve yabancı birçok ünlü isimle birlikte çalışan 43 yaşındaki Alp Kavasoğlu’nun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Alp Kavasoğlu kimdir?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da doğdu ve lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinde tamamladı.

Üniversite mezuniyetinin ardından özel bir şirkette organizasyon koordinatörü olarak kariyerine başladı.

Kavasoğlu, farklı markalarla çalışarak eğitim ve artistik direktörlük yaptı ve 2010 yılında uluslararası alanda tanınan Trend Vision yarışmasında saç ve makyaj çalışmalarıyla finale yükseldi.

Bu başarısının ardından saç ve makyaj sektöründe kendi adını duyurmaya başladı. Dünyaca ünlü markalar ve kişilerle çalışarak aldığı eğitimler sayesinde kendine özgü teknikler geliştirdi.

Makyaj eğitimi vermeye devam eden Kavasoğlu, Türkiye'de makyaj denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri haline geldi. Mevsimsel renk analizi, kesim, renk kimyası, genel görünüm, topuz ve doku gibi konularda çeşitli eğitimler vererek pek çok makyaj artistinin yetişmesine katkı sağladı.

Son olarak Mehmet Tatlı Akademi'de eğitim ve artistik direktörlük görevini sürdüren Kavasoğlu, aynı zamanda ünlü bir markanın Türkiye temsilciliğini de yapıyordu.

43 yaşındaki ünlü sanatçının vefat haberi meslektaşı makyaj sanatçısı Fezi Altun tarafından paylaşıldı. Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri