Antalyaspor - Adana Demirspor İzle Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Antalyaspor - Adana Demirspor İzle Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Futbolseverler, bu önemli maçın detaylarını merak ediyor. İşte Antalyaspor - Adana Demirspor maçıyla ilgili tüm bilgiler…

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, bu önemli maçın detaylarını merak ediyor. İşte Antalyaspor - Adana Demirspor maçıyla ilgili tüm bilgiler…

Antalyaspor - Adana Demirspor Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Antalyaspor ile Adana Demirspor arasındaki bu Süper Lig mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı beIN Sports 1 kanalında takip edebilirler. Mücadele dijital platformlar üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Antalyaspor - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak olan Antalyaspor - Adana Demirspor karşılaşması, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü oynanacak. Bu önemli mücadele, futbolseverlerin ilgisini çekecek.

Antalyaspor - Adana Demirspor Maçı Saat Kaçta?

Antalyaspor - Adana Demirspor maçı 20:00’de başlayacak. İki takım da sahaya üç puan hedefiyle çıkacak ve futbolseverler bu heyecanlı mücadeleyi kaçırmak istemeyecek.

Antalyaspor - Adana Demirspor Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde sahaya çıkacak muhtemel ilk 11’ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Antalyaspor Tahmini İlk 11:

  1. Ruud Boffin
  2. Bünyamin Balcı
  3. Veysel Sarı
  4. Fedor Kudryashov
  5. Güray Vural
  6. Nuri Şahin
  7. Fernando
  8. Houssam Ghacha
  9. Shoya Nakajima
  10. Haji Wright
  11. Doğukan Sinik

Adana Demirspor Tahmini İlk 11:

  1. Ertaç Özbir
  2. Jonas Svensson
  3. Semih Güler
  4. Samet Akaydin
  5. Kevin Rodrigues
  6. Gökhan İnler
  7. Younès Belhanda
  8. Matias Vargas
  9. Yusuf Sarı
  10. Babajide David
  11. Mario Balotelli

Antalyaspor - Adana Demirspor Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu mücadele, Antalyaspor’un ev sahibi olduğu Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Antalyaspor, kendi sahasında Adana Demirspor karşısında galibiyet arayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri