Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve aynı cezaevine götürülen Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Özdağ, X hesabı üzerinden yayımladığı açıklamada, İmamoğlu ile avukat kabininde karşılaştıklarını ifade ederek, selamlaştıklarını ve moralinin iyi olduğunu kaydetti.
Ümit Özdağ'ın açıklaması şu şekilde:
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu "Düşman Ceza Hukuku" uygulaması neticesinde tutuklanmıştır.
Sayın İmamoğlu’nu benim 62 günden bu yana rehin tutulduğum Silivri-Marmara Ceza İnfaz Kurumu binasına getirdiklerini infaz memurlarından öğrendim.
Avukat görüşmesine giderken Ekrem Bey ve 15 arkadaşının yerleştirileceği hücreler için çıkarılan yeni yatak ve nevresim takımlarını koridorlarda gördüm. Biraz önce de avukat kabininde karşılaştık. Kaymakamlıktan gelen tebligatları imzaladı. Selamlaştık. Morali iyi.
Şişli Belediye Başkanı Sayın Resul Emrah Şahan ile de karşılaştık. Onun da morali iyiydi.
Geçmiş olsun Sayın Başkanlara, evet elbet bugünler geçecek ve aydınlık günler gelecek.