Ayşe Nazlı Yumlu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Gerçek annesi

Ayşe Nazlı Yumlu'nun kim olduğu araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde.

Ünlü televizyon sunucusu Reha Muhtar'ın yüksekten düşmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı bildirildi. Muhtar'ın balkondan düşerek ağır yaralandığı ve entübe edildiği açıklandı.

Olayın ardından, Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur’dan, oğulları Poyraz'la ilgili önemli bir açıklama geldi. Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, yaptığı açıklamada, Reha Muhtar’ın bir balık restoranında oğlu Poyraz’ın yanında aşırı alkol aldığını ve oğlunun tüm itirazlarına rağmen araç kullandığını belirtti.

Altun, ayrıca, müşterek çocuk Poyraz’ın dünden beri kayıp olduğunu ve Çocuk Şube’ye kayıp ihbarı yapıldığını söyledi. Bugün ise, Poyraz’ın Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesi Deniz Uğur’a teslim edilmeyeceğini öğrendiklerini ifade etti.

Avukat Altun, şarkıcı Nilüfer ile iletişim kurma çabalarının sonuçsuz kaldığını belirterek, "Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırma suçlamasıyla adliyeye gidiyoruz. Bir çocuğun babası yoğun bakımdayken, tek yasal velisi olan annesinden nasıl ve hangi gerekçeyle uzaklaştırıldığını kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz," dedi.

Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

1999 doğumlu Ayşe Nazlı Yumlu, Reha Muhtar ve ünlü şarkıcı Nilüfer tarafından 4 yaşında evlat edinilmiş ve çiftin himayesinde büyütülmüştür.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri