Bayramda bankalar ne zaman açılıyor?

Vatandaşlar, Kurban Bayramı süresince bankaların açık olup olmadığını ve ne zaman açılacağını araştırıyor. Detaylar haberimizde.

Kurban Bayramı tatil takviminin belirlenmesiyle birlikte vatandaşlar, bankaların çalışma saatlerini merak etmeye başladı. Tatil öncesi işlemlerini halletmek isteyenler, bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, bayramda bankalar açık olacak mı? 9 günlük tatilde bankalar hizmet veriyor mu?

Bu yıl Kurban Bayramı 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak. Ancak, idari izinlerle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 15-23 Haziran tarihleri arasında tatil yapacak. Resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken, bazı özel şirketler hizmet vermeye devam edebilir.

9 GÜNLÜK TATİLDE BANKALAR AÇIK MI?

9 günlük tatilden devlet memurları, belediye görevlileri ve devlet sanatçıları yararlanacak. Bankalar ise resmi tatiller dışındaki hafta içlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar, bayram tatili süresince hizmetlerine ara verecek. Ancak, 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günlerinde banka işlemleri yapılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri