Bilirkişi davasında karar çıktı! 5 gazeteciye beraat

Bilirkişi davasında karar çıktı! 5 gazeteciye beraat
Bilirkişi ile yapılan görüşmenin izinsiz yayınlanmasına ilişkin açılan davada, yargılanan 5 gazeteci hakkında beraat kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, bir bilirkişi ile yapılan telefon görüşmesinin izinsiz kaydedilip Halk TV’de yayınlanması ve bilirkişinin isminin açıklanması iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında yargılanan 5 gazeteci hakkında beraat kararı verildi.

Soruşturma Süreci

Soruşturma kapsamında:

Gazeteci Barış Pehlivan ve Program Koordinatörü Kürşad Oğuz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Program sunucusu Seda Selek, yurt dışına çıkış yasağı ve belirli aralıklarla karakola imza verme şartıyla adli kontrol tedbirine tabi tutuldu.

Davada Beraat Kararı Çıktı

Mahkeme, yargılanan 5 gazeteci hakkında beraat kararı verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri