BİM pazar günü kaçta açılıyor? BİM bugün kaçta açılacak?

BİM'in çalışma saatlerine dair araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

BİM zincir marketlerinden alışveriş yapmak isteyenler, BİM'in pazar günü açık olup olmadığını merak ediyor. Belirli saatlerde hizmet veren BİM marketleri, pazar günleri açık mı? Zincir market olarak faaliyet gösteren BİM'in çalışma günleri ve saatleri nelerdir? BİM marketleri pazar günü açık mı, kapalı mı?

Bölgelere göre farklılık gösterebilse de genellikle aynı saatler arasında hizmet veren BİM marketlerinin pazar günleri açık olup olmadığı sıkça araştırılıyor. Cuma günleri hariç öğle arası olmadan hizmet veren BİM marketlerinin çalışma günleri de merak konusu. Peki, BİM pazar günü açık mı? BİM marketleri pazar günü açık mı, kapalı mı?

BİM PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

BİM marketler zinciri, Pazartesi'den Pazar'a kadar her gün 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Dolayısıyla, BİM pazar günleri de müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Çalışma saatleri bazı bölgelerde 09.00 - 22.00 arasında değişebilmektedir. Özellikle özel bölgelerde farklı ihtiyaçların bulunması nedeniyle BİM marketleri 22.00 saatine kadar açık olabilmektedir.

BİM KAÇTA AÇILIYOR?

BİM marketlerinin çalışma saatleri Türkiye genelinde aynıdır. BİM, sabah 09.00'da açılıp akşam 21.00'de kapanıyor. Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin, BİM marketleri her gün 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri