Bir Gece Masalı Canfeza Kilimci kimdir? Gerçek ismi ne? Aslen nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza Kilimci karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Çoskun'un öz geçmişi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza Kilimci karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Çoskun'un öz geçmişi ile ilgili olarak "Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?" sorularına yanıt aranıyor.

İşte Su Burcu Yazgı Çoskun'a dair bilgiler...

Su Burcu Yazgı Çoskun kimdir?

Su Burcu Yazgı Çoskun, 15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

Türk oyuncu, 2015 yılında "Karadayı" dizisindeki rolüyle dikkat çekmiştir. Ardından, yine atv'de yayınlanan "Kardeşlerim" dizisinde yer almıştır.

Başarılı genç oyuncu, 4 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yıldızı Parlayanlar" ödülünü kazanmış ve Onur Seyit Yaran ile birlikte "En İyi Dizi Çifti" kategorisinde de ödül elde etmiştir.

Genç oyuncu, son olarak atv'nin sevilen dizisi "Bir Gece Masalı" dizisinde Canfeza Kilimci karakteri ile oyunculuğunu sürdürmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri