Bir Gece Masalı Oyuncuları: Gerçek Hikaye Mi? Nerede Çekiliyor?

Televizyon ekranlarının beğenilen yeni dizisi "Bir Gece Masalı Oyuncuları: Gerçek Hikaye Mi? Nerede Çekiliyor?" İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarının beğenilen yeni dizisi "Bir Gece Masalı Oyuncuları: Gerçek Hikaye Mi? Nerede Çekiliyor?" İşte tüm detaylar...

Bir Gece Masalı Oyuncuları Kimler?

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Gece Masalı başrollerinde;

  • Burak Deniz (Mahir Yılmaz),
  • Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci),
  • Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci),
  • Mesut Akusta (Raşit Kara) gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca dizide Kenan Bal, Rüçhan Çalışkur ve Özlem Türkad da yer alıyor.

Bir Gece Masalı Konusu Nedir?

Bir Gece Masalı, babası suikasta kurban giden Mahir'in, intikamını almak için Denizli'ye dönmesiyle başlıyor. Ancak Mahir, büyülü bir atmosferde tanıştığı Canfeza'ya aşık olur ve olaylar bu aşk etrafında şekillenir.

Bir Gece Masalı Gerçek Hikaye Mi?

Dizi, hayali bir kurgu üzerine inşa edilmiştir. Bir Gece Masalı tamamen senaristlerin kaleminden çıkma bir aşk ve intikam hikayesidir.

Bir Gece Masalı Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri, Türkiye'nin eşsiz doğal güzelliklerine sahip Denizli Pamukkale'de başlamış olup, ilerleyen bölümler İstanbul'daki Asaf Bey Konağı'nda devam etmektedir.

Bir Gece Masalı Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizi, her Salı akşamı ATV ekranlarında saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri