Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler bu zorlu maçın yayın bilgilerini merak ediyor. İşte Bologna - Shakhtar Donetsk maçıyla ilgili tüm detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta heyecanı, Bologna ile Shakhtar Donetsk arasında oynanacak karşılaşmayla devam ediyor. Vincenzo Italiano yönetimindeki Bologna, kendi sahasında Shakhtar Donetsk’i ağırlarken, futbolseverler bu zorlu maçın yayın bilgilerini merak ediyor. İşte Bologna - Shakhtar Donetsk maçıyla ilgili tüm detaylar…

Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Bologna ile Shakhtar Donetsk arasındaki bu UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı TRT 1 kanalında şifresiz olarak izleyebilirler. Mücadele ayrıca dijital platformlardan da canlı yayımlanacak.

Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman?

Bologna, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında 18 Eylül 2024 Çarşamba günü Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecek.

Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı Saat Kaçta?

Bu heyecan dolu karşılaşma TSİ 19:45’te başlayacak. Bologna, kendi sahasında oynayacağı bu zorlu maçta galibiyet arayacak.

Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Bologna Tahmini İlk 11:

  1. Lukasz Skorupski
  2. Lorenzo De Silvestri
  3. Adama Soumaoro
  4. Jhon Lucumí
  5. Aaron Hickey
  6. Nicolas Domínguez
  7. Lewis Ferguson
  8. Riccardo Orsolini
  9. Musa Barrow
  10. Joshua Zirkzee
  11. Marko Arnautović

Shakhtar Donetsk Tahmini İlk 11:

  1. Anatolii Trubin
  2. Dodo
  3. Mykola Matviyenko
  4. Valeriy Bondar
  5. Bogdan Mykhaylichenko
  6. Taras Stepanenko
  7. Heorhii Sudakov
  8. Mykhailo Mudryk
  9. Artem Bondarenko
  10. Lassina Traoré
  11. Tete

Bologna - Shakhtar Donetsk Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu karşılaşma, Bologna’nın evi olan Renato Dall'Ara Stadyumu’nda oynanacak. Bologna, taraftarının desteğiyle galibiyet ararken, Shakhtar Donetsk de deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri