Brentford - Leyton Orient London Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu karşılaşmanın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Brentford - Leyton Orient maçıyla ilgili tüm bilgiler…

İngiltere Lig Kupası 2024/2025 sezonu heyecanı Brentford ile Leyton Orient London arasındaki karşılaşmayla devam ediyor. Bu zorlu maç, iki takımın da bir üst tura çıkma mücadelesine sahne olacak. Futbolseverler, bu karşılaşmanın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Brentford - Leyton Orient maçıyla ilgili tüm bilgiler…

Brentford - Leyton Orient London Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Brentford ile Leyton Orient London arasındaki bu İngiltere Lig Kupası maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı yerel spor kanalları veya dijital platformlar üzerinden takip edebilir. Yayıncı kanal bilgileri maç günü netleşecektir.

Brentford - Leyton Orient London Maçı Ne Zaman?

Brentford - Leyton Orient London karşılaşması, 17 Eylül 2024 Salı günü oynanacak. İki takım da bu mücadelede tur atlamak için sahada olacak.

Brentford - Leyton Orient London Maçı Saat Kaçta?

Brentford - Leyton Orient maçı 21:45’te başlayacak. Taraftarlar, bu heyecan dolu mücadeleyi izlemek için ekran başında olacaklar.

Brentford - Leyton Orient London Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi sahaya çıkacak muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Brentford Tahmini İlk 11:

  1. Mark Flekken
  2. Aaron Hickey
  3. Ben Mee
  4. Nathan Collins
  5. Rico Henry
  6. Christian Nørgaard
  7. Mathias Jensen
  8. Frank Onyeka
  9. Bryan Mbeumo
  10. Yoane Wissa
  11. Kevin Schade

Leyton Orient London Tahmini İlk 11:

  1. Lawrence Vigouroux
  2. Tom James
  3. Omar Beckles
  4. Dan Happe
  5. Connor Wood
  6. Jordan Brown
  7. Darren Pratley
  8. Ruel Sotiriou
  9. George Moncur
  10. Paul Smyth
  11. Joe Pigott

Brentford - Leyton Orient London Maçı Nerede Oynanacak?

Bu karşılaşma, Brentford’un evi olan Brentford Community Stadium'da oynanacak. Brentford, kendi sahasında Leyton Orient karşısında galibiyet ararken, Leyton Orient da deplasmanda güçlü bir performans sergilemek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri