Çocuğunuzun karnesi internette

2007-2008 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, bugün sona erecek. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 15 milyon öğrenci ve 600 bine yakın öğretmen bugün yarıyıl tatiline çıkıyor.Bu öğretim döneminin başka bir önemi artık e karne dağıtılacak olm

2007-2008 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, bugün sona erecek. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 15 milyon öğrenci ve 600 bine yakın öğretmen bugün yarıyıl tatiline çıkıyor.

Bu öğretim döneminin başka bir önemi artık e karne dağıtılacak olması. Öğrencilere, bugün, okulda bilgisayar çıktısı olarak elde edilen karneler dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, internet üzerinden bilgisayar ortamında tüm okullara ulaştırdığı yeni karne formatı sayesinde, velilerin karne parası şikayetleri ortadan kalkacak. Ayrıca veliler internet üzerinden çocuklarının karnelerini de görebilecekler.

Çocuğunuzun karnesini görmek için TIKLAYIN


 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri