Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin olayı için açıklama! "Hesap verecekler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan Narin Güran olayı için konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan ve bu sabah 08.45 sıralarında evinden 3 kilometre uzakta dere kenarında üzeri taş ve ağaç dalları ile kapatılmış halde bulunan Narin Güran olayı ile ilgili olarak konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız" dedi.

Erdoğan: "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız"

Sorumluların en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum" dedi.

21 kişi gözaltında

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin olayda 21 kişi gözaltına alındı.

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köyden 3 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz deresi kenarında çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dalları ile örtülü şekilde bulunmuştu. Cenaze yapılan önceleme sonrası Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 21 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Gözaltına alınan şahıslar arasında Narin'in annesi ve kardeşlerinden biri, bazı akrabaları ve köylülerin de olduğu ifade edildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri